Behandlingar

Marma Behandling – Energibalansering

Marmabehandling är en unik behandling som med lätt fingerberöring stimulerar kroppens marmapunkter/energipunkter med eteriska oljor, utvalda efter pulsdiagnostik. Blockeringar löses upp och kroppen får tillgång till den energi den behöver för att fungera optimalt både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den är djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Samt stimulerar kroppens egen självläknings process.

Behandlingstid: 75 min. Total tid: 110 min.

Stone Swedana – Stenmassage

Behandling med heta stenar i kombination med eteriska oljor påverkar huden, muskler, kropp och själ på ett effektivt och behagligt sätt. Hettan från stenarna förs djupt in i kroppen och värmer upp stagnationer och blockeringar orsakade av vata och kapha obalanser. Lindrar ryggvärk, ischias, stelhet i kroppen, reumatism, stress, trötthet, sömnbesvär, astma, vätska i kroppen, vata och kapha celluliter.

Behandlingstd: 90 min. Total tid: 120 min.

Sattvisk Abhyanga – Oljemassage

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varma eteriska och vegetabiliska oljor. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar, muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.

Behandlingstid: 90 min. Total tid: 120 min.

Shiroabhyanga – Huvudmassage

Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med vegetabilisk olja och eteriska oljor. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Den stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Förstärker hårets tillväxt genom ökad cirkulation.

Behandlingstid: 45 min. Total tid: 60 min.

Veda Livskraft | 0702 - 99 08 76 | agneta@vedalivskraft.se

Veda Livskraft
0702 - 99 08 76
agneta@vedalivskraft.se