Massage Gislaved – Veda Livskraft

Här hos Veda Livskraft i Gislaved får du massage och energibalansering, behandlingar som stärker din hälsa och bidrar till ett ökat välmående. Behandlingar bokar du genom Bokadirekt och min studio finns på Hagagatan 6 i Gislaved, jag ser framemot just ditt besök!

Marma Behandling – Energibalansering

Marmabehandling är en unik behandling som stimulerar kroppens marmapunkter, även kallade energipunkter. Detta görs med en lätt fingerberöring och eteriska oljor. När marmapunkterna stimuleras löses blockeringar upp, vilket bidrar till att kroppen får den energi som ebhövs för att fungera såväl fysiskt som mentalt och emotionellt. Du får en djup, avslappnande och balanserade behandling som även aktiverar kroppens egen självläkningsprocess.

Behandlingstid: 75 min. Total tid: 110 min.

Stone Swedana – Stenmassage

Massage med heta stenar i kombination med eteriska oljor ger en effektiv påverkan på kroppen. Värmen från stenarna förs djupt in i kroppen och värmer upp såväl stagnationer som blockeringar orsakade av vata samt kapha obalanser. Detta är en behandling som på ett effektivt och behagligt sätt påverkar huden, muskler, kropp och själ. Massage med heta stenar kan hjälpa mot en rad olika besvär som exempelvis värk, ischias, stelhet, stress, trötthet och sömnbesvär.

Behandlingstd: 90 min. Total tid: 120 min.

Sattvisk Abhyanga – Oljemassage

Abhyanga är en väldigt behaglig helkroppsmassage där varma eteriska och vegetabiliska oljor användas. Det är en massage som innebär lugna, svepande rörelser och ett lätt tryck. Behandlingen är avslappnande för kropp och sinne, samt stärker nervsystemet. Kroppens cirkulation och vitalitet ökar samtidigt som muskler och leder blir mjukare. Dessutom renas också kroppen från slaggprodukter.

Behandlingstid: 90 min. Total tid: 120 min.

Shiroabhyanga – Huvudmassage

Shiroabhyanga är en massage där huvud, ansikte, nacke och skuldror behandlas med hjälp av vegetabilisk olja och eteriska oljor. Genom att behandlingen löser upp stress och lättar på spänningar, så motverkar det även huvudvärk samt värk i nacke och skuldror. Det är en massage som stimulerar cirkulationen i huvudet vilket bidrar till att det lugnar sinnet samt tänkandet och den ökade cirkulationen förstärker även hårets tillväxt.

Behandlingstid: 45 min. Total tid: 60 min.

Välkommen till Veda Livskraft i Gislaved, massage och behandlingar för en starkare hälsa.

Massage Gislaved

Veda Livskraft | 0702 - 99 08 76 | agneta@vedalivskraft.se

Veda Livskraft
0702 - 99 08 76
agneta@vedalivskraft.se